top of page

Aangenaam

Ik ben Marjolijn. Leuk dat je wat meer over mij wilt weten!
Vindt meer op de social media kanalen of lees het verhaaltje hieronder. 

Alvast zelf aan de slag? Op YouTube vindt je een aantal filmpjes met self-shiatsu; Do-IN.

  • Black Youtube Icoon
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

De kunst van het leven

Van kinds af aan ga ik gevoelig door het leven. Dat maakt mijn reis kleurrijk, bewogen, en vol met intense verbindingen. En ook komt de reis met de nodige uitdagingen. Dit heeft mij tot nu toe flink veel mooie levenslessen rijker gemaakt. Waaronder: niet alles wil opgelost worden met denken alleen, het lijf is soms velen malen wijzer.

Opgegroeid in Voorburg, VWO behaald in Den Haag, Bedrijfskunde Master in Rotterdam en uiteindelijk verdiept in het systemisch denken van Orientaalse Geneeskunst Shiatsu aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. Dat is in een notendop de lijn die je kan trekken uit mijn CV. Gaandeweg met projecten in duurzame en sociale sectoren, als projectleider, uitvoerder en/of ondernemer, werd het me helder: het niveau van bewustzijn bij mensen draagt bij aan de kwaliteit van het project. Maar wat ik nog belangrijker blijk te vinden is dat het niveau van bewustzijn bij mensen bijdraagt aan de kwaliteit van leven. 

Het is mijn missie om mensen harmonie te laten ervaren.

Shiatsu is het gereedschap dat ik hiervoor uit mijn rugzak haal.

Match

Ik leer je graag beter kennen om samen te onderzoeken of er een match is. Shiatsu biedt een persoonlijke en helende reis. Een juiste match tussen therapeut en cliënt is voor beiden van belang. 

Werkwijze

Intuitie is een groot deel van mijn werkwijze. Een combinatie van jarenlang yoga, qi gong, do-in, reiki, coaching, ondernemerschap, systemisch werken stelt mij in staat flexibel te reageren en signalen te vertalen naar een brede verscheidenheid aan contexten. 

Ik werk vanuit een thuispraktijk, in Doorwerth en in Voorburg. 

Je bent van harte welkom!

MOMENTEEL OOK ONLINE
Nu is het ook mogelijk om een shiatsu behandeling online te ontvangen. Hierbij gaan we samen op onderzoek uit hoe jij jezelf een behandeling kan geven. Lees hier meer.

Contact

Wil je meer weten over een persoonlijke sessie, een Do-IN les, of voor Shiatsu op de Werkvloer? 

Neem gerust contact op.

+31641370823

bottom of page